Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHZločini i kontroverze u BiH: Dnevni Avaz donosi najnovije vijesti

Zločini i kontroverze u BiH: Dnevni Avaz donosi najnovije vijesti

Oslobađanje Karadžićevih dželate i sramotni istupi

U današnjem izdanju najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, “Dnevni avaz”, objavljena su važna saznanja o haškim presudama. Iz izvještaja se saznaje da su Radoslava Brđanina njegovi “Miće” optuženi za ubistvo 40 civila Bošnjaka.

Svjedočenja o brutalnim zločinima

Svjedoci su izjavili da su zarobljenike udarali drvenim motkama i bejzbol palicama. Ovi navodi otvaraju nova pitanja o pravdi i odgovornosti za ratne zločine.

Tužilaštvo BiH na upite “Avaza”

“Dnevni avaz” je postavio upit Tužilaštvu BiH o krivičnim prijavama protiv poznatih političara, uključujući Izetbegovića i druge. Njihovi odgovori izazivaju dodatne komentare i polemike u javnosti.

Kontroverzna izjava Kenele Zuko

Federalna zastupnica SDA, Kenela Zuko, izazvala je gnjev javnosti svojim sramotnim istupom. Ovaj incident dodatno može potaknuti kritike prema vladajućim strukturama.

Depopulacija BiH i intervju sa Selmom Alispahić

Dnevni avaz donosi zabrinjavajuće najave Eurostata o padu broja stanovnika. U anketi je učestvovala i proslavljena glumica Selma Alispahić, koja je podijelila svoja razmišljanja o aktuelnim društvenim temama.

Izborna utrka u Trnovu i sportske analize

Na izbornim stranicama čitajte o interesantnoj utrci za načelnika Općine Trnovo. Također, donosi se analiza predstojećeg objavljivanja spiska fudbalskog selektora Sergeja Barbareza.

Osigurajte svoj primjerak “Dnevnog avaza” na kioscima širom BiH ili čitajte digitalno preko ovog linka.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -