Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHNarod i Pravda postavlja ambiciozne ciljeve u Tuzlanskom kantonu

Narod i Pravda postavlja ambiciozne ciljeve u Tuzlanskom kantonu

Visoke ambicije u Tuzlanskom kantonu

Stranka Narod i Pravda, poznata po svojim ambicijama, priprema se za predstojeće izbore u Tuzlanskom kantonu. Njihovi kandidati za načelničke pozicije uključuju Muju Mujkića iz Kalesije, Asima Aljića iz Živinica i Adnana Bjelića iz Srebrenika. Ovi kandidati imaju za cilj unaprijediti lokalne zajednice kroz aktivno djelovanje i nove ideje.

Obraćanje Nihada Omerovića

Na skupu u Srebreniku, nekadašnji gradonačelnik ovog grada, Nihad Omerović, istakao je uspjehe stranke. On je naglasio da su okupili najbolje kandidate, koji će donijeti promjene. Prema njegovim riječima, “Adnan Bjelić je kandidat koji garantira nastavak napretka u Srebreniku”. Omerović vjeruje da je Bjelić pravi izbor za vođenje Srebrenika ka boljoj budućnosti.

Uloga Imena Hajdarevića

Izen Hajdarević, vođa Naroda i Pravde u Tuzlanskom kantonu, također je govorio o pozitivnim promjenama koje su postignute zahvaljujući članovima stranke. On je naglasio važnost njihovog angažmana na svim nivoima vlasti. “Nemoguće je nabrojati sve pozitivne procese koje smo pokrenuli”, kazao je Hajdarević, ističući uspjesi do kojih su došli.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -