Nedjelja, 29 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHFadil Mandal kritikuje izjave Kenele Zuko na predizbornom skupu SDA

Fadil Mandal kritikuje izjave Kenele Zuko na predizbornom skupu SDA

Kontroverzne izjave Kenele Zuko

Politički analitičar Fadil Mandal osvrnuo se na nedavne izjave Kenele Zuko. Ove izjave izrečene su na predizbornom skupu Stranke demokratske akcije (SDA) u Vogošći. Mandal je istakao da su neke od njenih izjava neprihvatljive i sramotne.

Mandal o sadašnjoj vlasti

Mandal je upozorio građane na moguće posljedice povratka na vlast ljudi kao što su Sebija Izetbegović i Kenela Zuko. On je naglasio da je SDA ostavila duboke tragove loše uprave u Bosni i Hercegovini.

Potezi Trojke i njihova ispravnost

Fadil Mandal je komentarisao i kratkotrajnu vladavinu Trojke. Prepoznao je greške, ali je istaknuo da je neophodno usporediti ih s višedecenijskom vladavinom SDA. Potrebno je zamisliti budućnost bez političkih “primadona” koje preziru obične građane.

Kritika javnog mnijenja

Mandal je istaknuo da takvi izabrani zvaničnici, poput Zuko, često zanemaruju interes naroda. Umjesto toga, fokusiraju se na vlastite ambicije. Prema njemu, takva praksa stvara nepovjerenje među građanima.

Zaključak i poziv na akciju

Na kraju, Mandal je pozvao građane da razmisle prije nego što podrže stranke koje su ih iznevjerile. Narodni interes treba biti prioritet, a ne lične ambicije političara.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -