Nedjelja, 29 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHSpektakularan predizborni skup Naroda i Pravde održan u Brčkom

Spektakularan predizborni skup Naroda i Pravde održan u Brčkom

Politička energija na stadionu Blatuša

U subotu, 28. septembra 2024. godine, Stadion malih sportova Blatuša bio je epicentar predizborne aktivnosti. Politička organizacija Narod i Pravda (NiP) Brčko distrikt BiH održala je centralni predizborni skup. Ovaj događaj okupio je brojne pristalice stranke, koji su uživali u raznovrsnom programu.

Istaknuti govornici i program stranke

Među govornicima su bili zamjenik predsjednika Kemal Ademović i predsjednik Elmedin Konaković. Prisutni su imali priliku čuti o programskim ciljevima stranke za predstojeće lokalne izbore. Glavni kandidati, uključujući Emina Salihović i Suvada Mašića, govorili su o važnoj ulozi žena u politici.

Podrška Brčko distriktu

Rasim Smajlović, zastupnik u Parlamentu FBiH, istaknuo je značaj Brčko distrikta za cijelu BiH. On je naglasio da je u posljednje dvije godine investirano oko 20 miliona KM u projekte koji će pomoći razvoju ovog područja. Svi okupljeni imali su priliku osjetiti dozu entuzijazma i nade u bolju budućnost.

Damir Bulčević i poziv za podršku

Nosilac liste Damir Bulčević, takođe predsjednik NiP-a za Brčko, ponovo je pozvao građane na podršku stranci. On je naglasio da je prisustvo građana na skupovima dokaz snage stranke. Bulčević je istaknuo da će se NiP nastaviti boriti za bolje uslove života u Brčku.

Poruka Elmedina Konakovića

Predsjednik NiP-a, Elmedin Konaković, obratio se prisutnima online. On je potvrdio važnost Brčko distrikta i pozvao građane da podrže listu Naroda i Pravde na predstojećim izborima. Konaković je uvjeren da stranka nastavlja rasti i jačati.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -