Subota, 28 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHPrekid vodosnabdijevanja u Sarajevu: Vanredne popravke i redovni radovi

Prekid vodosnabdijevanja u Sarajevu: Vanredne popravke i redovni radovi

Popravke na vodosnabdijevanju u Sarajevu

KJKP Vodovod i kanalizacija obavještava građane da će u ulici Trg sarajevske olimpijade doći do prekida vodosnabdijevanja. Ova mjera se preduzima zbog vanredne popravke kvara.

U koje ulice se odnosi prekid?

Prekid vodosnabdijevanja osjetit će i stanovnici ulica Salke Nazečića, Grada Kalgarija, Trg djece Dobrinje, Grada Bakua i Kasima Prohića. Normalizacija usluga očekuje se po završetku radova.

Redovni radovi na popravci kvarova

Osim vanrednih popravki, danas se također izvode redovni radovi na kvarovima u ulicama Abdurahmana Muharemije i Dejzina Bikića. Stanovnici ovih područja trebaju biti spremni na moguće prekide.

Planirani radovi u drugim ulicama

U okviru projekta Vodovod Sarajevo, planiraju se radovi i u ulici Kotromanića, što može rezultirati prekidom vodosnabdijevanja. Stanovnici su obaviješteni o mogućim neugodnostima.

Održavanje vodovodnog sistema

Tokom drugog dana vikenda, KJKP Vodovod će izvoditi redovne aktivnosti održavanja na kvarovima u ulicama Porodice Ribar i Brezanska. Ovi radovi takođe mogu uzrokovati prekid usluga.

Zaključak

Građani Sarajeva se savjetuju da prate obavijesti o radovima kako bi se blagovremeno pripremili za eventualne prekide vodosnabdijevanja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -