Subota, 28 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHGrađani Novog Grada Pružili Podršku SDP-u i Mirzi Selmibegoviću

Građani Novog Grada Pružili Podršku SDP-u i Mirzi Selmibegoviću

Na nedavnom skupu, građani Novog Grada izrazili su značajnu podršku kandidatima SDP-a, posebno Mirzi Selmibegoviću, kandidatu za načelnika. Ova podrška dolazi kao rezultat prepoznavanja programa SDP-a, navodi se u saopćenju stranke.

Uspješni Projekti i Ulaganja

Na skupu su prisutni imali priliku čuti o brojnim projektima koje je SDP implementirao. Nositelj liste Abel Baltić, uz druge istaknute članove stranke, govorio je o realizovanim projektima. Benjamina Karić, potpredsjednica SDP-a, te Adnan Šteta, predsjednik sarajevskog SDP-a, također su istakli važnost ulaganja u općinu.

Razvoj Saobraćajne Infrastrukture

Jedan od ključnih fokus oblasti bila je saobraćajna infrastruktura. Izvršena su značajna ulaganja koja su doprinijela preporođivanju Općine Novi Grad. Kako su govornici istaknuli, sve što je obećano u prethodnim izbornim ciklusima je ispunjeno.

Podrška Mirzi Selmibegoviću

U saopćenju je naglašeno kako će stranka nastaviti s odgovornim radom uz punu podršku zajedničkom kandidatu Mirzi Selmibegoviću. Građani su pokazali povjerenje u rad SDP-a, vjerujući u njihov program i buduće projekte za dobrobit svih.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -