Petak, 27 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHŠerif Isović i kontroverzni iznos od 315 hiljada KM u "Dnevnom avazu"

Šerif Isović i kontroverzni iznos od 315 hiljada KM u “Dnevnom avazu”

Šerif Isović i budžetski novac

U današnjem izdanju najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, “Dnevni avaz”, razotkrivena je priča o Šerifu Isoviću. Bivši direktor Porezne uprave FBiH, osim svoje redovne plate, povukao je i 315 hiljada KM iz budžeta. Ova informacija izazvala je brojne reakcije i pitanja o transparentnosti trošenja budžetskih sredstava.

Sastanak Bećirovića i Bajdena

U današnjem broju, “Avaz” također donosi informacije o sastanku predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, Denisa Bećirovića, s američkim predsjednikom, Džoom Bajdenom. Ovaj susret ima značaj za dalju saradnju između BiH i Sjedinjenih Američkih Država.

Intervju s Edinom Fortom

Ministar BiH, Edin Forto, ističe u intervjuu da SDA nastoji vratiti BiH na začelje Evrope. Njegova izjava otvara diskusiju o trenutnoj političkoj situaciji u zemlji i mogućim promjenama.

Ekonomija i povratak u domovinu

Novinari “Avaza” istražuju može li ekonomska kriza potaknuti povratak emigranata u domovinu. Ova tema je vrlo aktuelna, s obzirom na sve veći broj artikala koji se povlače s tržišta.

Kultura i sport

“Avaz” također nudi razgovor s glumicom Helenom Vuković i rediteljem Kokanom Mladenovićem. U sportskoj sekciji, fudbalski trener Nermin Bašić analizira sarajevski derbi i otkriva tajne sukcesa u ligi.

Prilika za savremene sadržaje

U današnjem izdanju, “Avaz” poklanja i prilog “TV Extra”, koji donosi ekskluzivne zanimljive sadržaje. Također, najavljuje veliki koncert Marije Šerifović u Zetri.

Današnje printano izdanje možete čitati i na digitalnoj platformi putem ovog linka.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -