Petak, 27 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHPoteškoće u javnom saobraćaju zbog radova na Obali Kulina bana

Poteškoće u javnom saobraćaju zbog radova na Obali Kulina bana

Radovi u ulici Obala Kulina bana

Ulica Obala Kulina bana trenutno je na meti radova, što je uticalo na saobraćaj. Zbog ovih radova, jedna traka ulice je zatvorena, što stvara dodatne komplikacije za vozače.

Problemi sa javnim prevozom

Osim radova, dodatne poteškoće nastaju zbog kvara tramvaja koji je jutros onemogućio normalno odvijanje tramvajskog prevoza. Ovaj problem je dovodio do toga da funkcioniše samo jedna saobraćajna traka, što dodatno usporava promet.

Sanacioni radovi u drugim ulicama

Treba napomenuti da se sanacioni radovi odvijaju i u brojnim drugim ulicama, što je postalo gotovo tradicionalno tokom predizbornih kampanja. Ova praksa često se povezuje s unapređenjem infrastrukture, ali izaziva i frustracije među građanima.

Jutarnje neprilike u javnom prevozu

Kao dodatni problem, jutros je došlo do prestanka rada tramvaja pošto je autobus kompanije Centrotrans pokvario na šinama na Marijin Dvoru. Ovaj incident izazvao je dodatne poteškoće u javnom prevozu.

Incident u Hrasnom

Pored navedenih problema, saobraćaj trolejbusa zaštitne rute bio je obustavljen zbog sudara na kružnom toku u Hrasnom. Ovi incidenti dodatno otežavaju svakodnevno kretanje građana.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -