Petak, 27 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisCEPS u Kiseljaku: Rekordan broj upisa i visoki standardi obrazovanja

CEPS u Kiseljaku: Rekordan broj upisa i visoki standardi obrazovanja

Porast interesa studenata za CEPS

Centar za poslovne studije (CEPS) u Kiseljaku bilježi rekordni broj brucoša. Ovaj uspjeh pripisuju konkurentnim studijskim programima, akreditaciji i vrhunskom nastavnom osoblju.

Akreditacija i praktično obrazovanje

Studijski programi CEPS-a su akreditovani od strane Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvalitete BiH. Nastavnici, među kojima je mnogo stručnjaka iz prakse, pomažu studentima da prate nove trendove.

Popularni studijski programi

Najveći interes pokazuje se za program Studij sigurnosti, smjer Kriminalistika, te Poslovnu ekonomiju i Zdravstvene studije. Ovi programi nude značajan udio praktične nastave u stvarnim institucijama.

Saradnja s privredom

CEPS ostvaruje saradnju sa više od 200 kompanija. Ova praksa omogućava studentima dragocjene informacije o aktualnim trendovima i potrebama tržišta.

Međunarodne prilike za studente

Studenteri CEPS-a imaju mogućnost sudjelovanja u međunarodnim programima i radionicama. Neki od njih su ostvarili saradnju sa Texas State University.

Alumni i uspješni kariere

Diplomirani studenti CEPS-a rade u prestižnim kompanijama kao što su Bosch, Škoda i Hilton. Mnogi nastavljaju školovanje na uglednim evropskim institucijama.

Kontakt podaci

Visoka škola CEPS je smještena na adresi Josipa bana Jelačića bb, Kiseljak. Više informacija mogu se dobiti putem telefona ili e-maila:

Telefon: +387 (0)30 875 208

E-mail: [email protected]

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -