Subota, 21 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHElvir Rahimić podržava kampanju „Zlatni septembar“ za djecu oboljelu od raka

Elvir Rahimić podržava kampanju „Zlatni septembar“ za djecu oboljelu od raka

Vrijedna donacija Elvira Rahimića

Proslavljeni nogometni reprezentativac BiH, Elvir Rahimić, nastavlja svoju podršku djeci oboljeloj od raka. Ove godine, kao član stručnog štaba nogometne “A” reprezentacije BiH i sportski direktor FK „Željezničar“, donirao je Udruženju „PIPOL“ iz Tuzle.

Kampanja „Zlatni septembar“

Kampanja „Zlatni septembar“ ima za cilj pružanje socijalnih usluga i psihosocijalne podrške za djecu i mlade oboljele od malignih bolesti. Rahimićeva donacija doprinijet će kontinuitetu ovih važnih usluga.

Zahvalnica za doprinos

Amra Saračević, predsjednica Udruženja „PIPOL“, izrazila je duboku zahvalnost Rahimiću. Ona je istakla njegove dugogodišnje napore u podršci projektima koji pomažu djeci i mladima.

Poznata lica u borbi protiv raka

Rahimić je ranije podupirao niz projekata, uključujući rekonstrukciju Odjeljenja za hematologiju i onkologiju na Klinici za dječije bolesti. Njegova istaknuta uloga pomaže unaprijediti usluge za porodice na Tuzlanskom kantonu.

Podrška i suosećanje

Predstavnici Udruženja su se sastali s Rahimićem kako bi mu se zahvalili za društveno odgovorne projekte koje je pokrovitelj. Njegova kontinuirana podrška inspirira sve nas u borbi protiv teških bolesti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -