Subota, 21 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHPodrška načelniku Srđanu Mandiću i važnost saradnje s penzionerima

Podrška načelniku Srđanu Mandiću i važnost saradnje s penzionerima

Jednoglasna podrška stranke

Načelnik Srđan Mandić dobio je jednoglasnu podršku svoje stranke, potvrđeno je od strane Mehe Softića. On je izjavio da je rad načelnika bio pažljivo praćen. Njegovi rezultati su uticali na donošenje odluke unutar stranke.

Zahvala načelnika Mandića

Mandić se zahvalio na podršci. Istakao je da je to čast i privilegija za njega. U opštini Centar ima oko 16.000 penzionera, prema informacijama Udruženja penzionera. Tokom svog mandata, stvoreni su značajni pomaci u saradnji s tim udruženjem.

Angažman treće životne dobi

Mandić se ponosi angažmanom penzionera na kulturnim manifestacijama. Festival u Centru posebno ističe rad penzionera i djece kao glavnih aktera. On je obećao još jaču saradnju s penzionerima u budućnosti.

Zdravstvene politike u fokusu

Jasmina Begić, nositeljica liste Stranke penzionera, podcrtala je važnost zdravstvenih politika za starije osobe. Naglasila je da su zdravlje i usluge prioritet za općinu Centar. Penzioneri zaslužuju zahvalnost za svoj doprinos društvu.

Podrška dobrim idejama

Alen Girt, nosilac liste Naše stranke, obećao je da će zastupati ideje Stranke penzionera u Općinskom vijeću. Ovaj angažman dodatno će ojačati pozitivnu saradnju s penzionerima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -