Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHSemir Efendić suočen s blokadom računa i brojnim pitanjima

Semir Efendić suočen s blokadom računa i brojnim pitanjima

Računi Semira Efendića blokirani zbog duga

Semir Efendić, načelnik Novog Grada i predsjednik Stranke za BiH, otkrio je da su mu “Dnevni avaz” objavili da mu je blokirano 30 računa. Ova informacija nije iznenadila mnoge, s obzirom na dosadašnje informacije o njegovim finansijskim poteškoćama.

Izvori blokade računa

Efendić je prešutio da su računi blokirani zbog duga od 70.000 KM prema jednoj gospođi. Iako je pokušao deblokirati jedan od računa uplatom od 2 KM, to nije promijenilo situaciju.

Odluka Avaz Roto Press

“Avaz Roto Press” je odlučio vratiti uplatu Efendiću nakon saznanja o njegovom kriminalnom dosjeu. Iako se bave različitim poslovima, odlučili su da nemaju interes raditi s osobama poput Efendića.

Pitanja koja ostaju bez odgovora

Umjesto da se prepucava na društvenim mrežama, Efendić bi trebao objasniti svoja postupanja istražnim organima. Njegova prošlost, uključujući i neobjašnjivu izgradnju ličnog lifta u općinskoj zgradi, zahtijeva odgovore.

Fokus na krivična djela

Osim toga, postoje ozbiljna pitanja u vezi sa incidentima koji su uključivali smrt djeteta i saobraćajne nesreće u kojima je navodno učestvovao. Ova pitanja bi trebala postati prioritet za istražne organe.

Za više informacija, besplatno se pretplatite na YouTube kanal Avaz TV.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -