Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHMinistar Isak Demantuje Navode o Građanskom Ratu

Ministar Isak Demantuje Navode o Građanskom Ratu

Kontroverzne tvrdnje ministra unutrašnjih poslova

U današnjem izdanju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak iznio je nevjerovatne tvrdnje o sprječavanju građanskog rata. Upravljački organi su dobili upite da provere ove navode, a rezultati su očekivano demantovali Isakove izjave.

Uznemiravanje glavnog urednika

Izvori iz “Dnevnog avaza” otkrivaju kako je ministar Isak uznemiravao glavnog urednika nakon što su upiti otišli na adresu FUP-a. Ove informacije dodatno naglašavaju tenzije koje se događaju unutar struktura vlasti.

Obrazovni sadržaj pod pitanjem

Osim toga, donijeli smo priču o učenicima sedmog razreda koji u školi čitaju tragičnu priču o pijanom ocu koji je usmrtio svoju kćerku. Pitanje o prikladnosti ovakvog sadržaja za djecu postavlja se samo od sebe.

Identitet uhapšenih braće iz Zenice

Na policijskoj sceni, otkriven je identitet braće iz Zenice koja su uhapšena s oružjem u Mostaru. Ovi pojedinci često se pojavljuju u crnoj hronici.

Procjena vrijednosti oduzete imovine

Nakon oduzimanja vozila koja su pripadala narkobosu Dini Muzaferoviću Cezaru, saznali smo koja su vozila oduzela nadležna tijela i njihovu vrijednost.

Uticaj suša na cijene

Izvještavamo i o tome kako će nadolazeće suše uticati na cijene u Bosni i Hercegovini.

Izbori i kandidati

Na izborima, razgovarali smo s kandidatima za načelnike. Bajro Lindov iz Trnova suočava se s specifičnom situacijom jer mu je protivkandidat u pritvoru.

Ne propustite najnovije informacije i analize u “Dnevnom avazu”. Kupite svoj primjerak na kioscima širom zemlje ili čitajte digitalno na njihovoj platformi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -