Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHNova saznanja o atentatu na Donalda Trampa i druge vijesti iz "Dnevnog...

Nova saznanja o atentatu na Donalda Trampa i druge vijesti iz “Dnevnog avaza”

Atentat na Donalda Trampa

U novom izdanju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u Bosni i Hercegovini, čitamo o novom atentatu na Donalda Trampa. U članku se analiziraju detalji o osobi koja je planirala usmrćenje bivšeg američkog predsjednika.

Knjiga atentatora

Atentator je ranije objavio knjigu u kojoj je otkrio svoje nezadovoljstvo nekim aspektima društva. Ove informacije mogu donijeti vrijedne uvide u njegovu motivaciju.

Inspirativna priča iz Sanskog Mosta

U ovom izdanju možete pročitati intervju s majkom 10-godišnje Ajne Kahrimanović iz Sanskog Mosta, koja je pobijedila leukemiju. Ova hrabra djevojčica inspirira mnoge svojim borbam u najtežim trenucima.

Pravosudne promjene

U pravu vijest dana spada i informacija o ukidanju prvostepene presude vođi jednog od tuzlanskih klanova. Postupak će biti ponovljen, što može značiti značajne promjene u pravnom sistemu.

Intervju s Robertom Botterijem

U današnjem izdanju takođe se nalazi intervju s Robertom Botterijem, urednikom slovenske “Mladine”. On iznosi svoje kritične stavove o trenutnom stanju u slovenskoj politici.

Ministarstvo i e-trgovina

Federalni ministar Amir Hasičević objašnjava kako će novi zakon o e-trgovini omogućiti spašavanje 200 miliona KM, što je važno za ekonomiju.

Pripreme za Ligu prvaka

Večeras počinje Liga prvaka. O novom formatu i očekivanjima govorio je legendarni Faruk Hadžibegić.

Ne zaboravite kupiti svoj primjerak “Dnevnog avaza” na kioscima širom Bosne i Hercegovine ili ga pročitati na digitalnoj platformi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -