Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHIgor Krezić nudi nagradu od 10.000 KM za informacije o napadaču

Igor Krezić nudi nagradu od 10.000 KM za informacije o napadaču

Napad na Igora Krezića u Mostaru

Mostar je jučer bio svjedok napada na Igora Krezića, poznatog poduzetnika i suosnivača IT kompanije NSoft. Nakon incidenta, Krezić je odlučio podijeliti fotografije i snimke napada na društvenim mrežama, tražeći pomoć javnosti.

Nagrada za informacije

U sklopu svoje potrage za pravdom, Krezić je ponudio nagradu od 10.000 KM onome ko mu dostavi ime i prezime napadača. Javno je zahvalio svima koji su mu pružili pomoć u prepoznavanju napadača. Njegova objava izazvala je brojne reakcije i podršku građana.

Prepoznat napadač

Krezić je naveo da je napadač prepoznat, a dijeljenje snimaka služi kao dodatna pomoć u ovom slučaju. U videosnimku koji je objavio, vidljivo je lice napadača, što može olakšati identifikaciju. Također, prikazan je i automobil koji je korišten tokom napada.

Ko je Igor Krezić?

Igor Krezić je ugledni poduzetnik, poznat kao suosnivač kompanije NSoft, koja se ističe na globalnom IT tržištu. Trenutno je na čelu startupa Rolle, koji se smatra jednim od najperspektivnijih u našem regionu. Njegov uspjeh i utjecaj u biznisu dodatno naglašavaju ozbiljnost situacije kroz koju prolazi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -