Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHEkskluzivna ispovijest Amira Hodžića i hit teme u novom "Dnevnom avazu"

Ekskluzivna ispovijest Amira Hodžića i hit teme u novom “Dnevnom avazu”

Ispovijest Amira Hodžića

U najnovijem dvoboju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u Bosni i Hercegovini, objavljena je ekskluzivna ispovijest Amira Hodžića.

On otkriva kako su ga braća Mehić teško ranila i nudili mu novac da povuče svoju izjavu. Hodžić, međutim, ostaje pri svom stavu te ističe vjeru u pravdu.

Nestašica citostatika

List se bavi i ozbiljnim problemom nestašice citostatika u Bosni i Hercegovini. Ovo se posebno odražava na teško oboljele pacijente koji nemaju pristup potrebnim lijekovima.

Razgovor s Harisom Pašovićem

Dvobroj donosi i intervju s poznatim bh. rediteljem Harisom Pašovićem. On dijeli svoja razmišljanja o trenutnom stanju u zemlji i uspoređuje ga s Iranom.

Pregovori penzionera

Penzioneri će održati pregovore s čelnicima Vlade FBiH. U “Avazu” možete pročitati o njihovim zahtjevima i očekivanjima u vezi s poboljšanjem životnog standarda.

Posljedice ubistva u Sarajevu

U centru pažnje je i brutalno ubistvo na Alipašinom Polju. Osumnjičenoj ženi određen je pritvor, a detalji ovog slučaja potresli su javnost.

Kraj sage o Anelu Ahmedhodžiću

Na stranicama sporta, “Dnevni avaz” donosi informacije o završetku sage vezane za Anela Ahmedhodžića. U intervjuu, bh. komentator Sabahudin Topalbećirević govori o legendi Vahidu Halilhodžiću i njegovom filmu.

Za više ekskluzivnih sadržaja, ne propustite čitati najnovije izdanje “Dnevnog avaza” i na digitalnoj platformi: Dnevni avaz.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -