Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHElmedin Konaković u Travniku: Narod i Pravda priprema se za lokalne izbore

Elmedin Konaković u Travniku: Narod i Pravda priprema se za lokalne izbore

Posjeta Srednjobosanskom kantonu

Predsjednik stranke Narod i Pravda, Elmedin Konaković, okončao je cjelodnevnu posjetu Srednjobosanskom kantonu. Tijekom posjete, sastao se s članovima i simpatizerima stranke u Novom Travniku, Bugojnu i Travniku. Iako je NiP mladi politički projekat, stranka već ima vijećnike u više općina.

Podrška kandidatima

Na tribini u Travniku, Konaković je podržao svog kandidata Tarika Šečića. Šečić, dosadašnji vijećnik, istakao je važnost principa koje zastupaju. Naglasio je kako Travnik sa svojim resursima zaslužuje bolje uvjete za život.

Sastanak u BNT-TMH

Konaković je posjetio i BNT-TMH Novi Travnik, ključnu fabriku namjenske industrije. Senad Mašetić, čelni čovjek NiP-a u SBK, vjeruje da će stranka postići odlične rezultate na lokalnim izborima.

Izbori i političke turbulencije

Tokom skupa, Konaković se osvrnuo na trenutnu političku situaciju u Federaciji BiH. Osvrnuo se na formiranje Vlade FBiH i metode koje koriste drugi politički subjekti.

Konaković naglašava kako su građani umorni od laži i manipulacija. Upozorava da su potrebni demokratski procesi kako bi se osigurao napredak u zemlji.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -