Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzAnel Ahmedhodžić napušta reprezentaciju BiH: Reakcije i kontroverze

Anel Ahmedhodžić napušta reprezentaciju BiH: Reakcije i kontroverze

Odluka koja je šokirala javnost

Fudbaler Anel Ahmedhodžić, član engleskog kluba Šefild, odlučio je da se povuče iz reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ova odluka izazvala je snažne reakcije i kritike u medijima i među navijačima.

Kritike zbog izostanka na utakmicama

Ako se osvrnemo na nedavne događaje, Ahmedhodžić nije bio dostupan selektoru Sergeju Barbarezu za važne mečeve protiv Nizozemske i Mađarske. Kao razlog naveo je povredu, ali javnost to nije prihvatila bez sumnje.

Supruga u centru pažnje

Marijana Cecilija Ahmedhodžić, njegova supruga, postala je meta kritika. Mnogi su je proglasili glavnim krivcem za Anelovu odluku. Ova situacija je izazvala njene javne reakcije preko društvenih mreža.

Marijanina poruka javnosti

Na svom Instagram profilu, Marijana je izrazila svoj nemir zbog uvredljivih poruka koje dobija. “Šokirana sam i tužna zbog ovih užasnih poruka. Nikad nisam imala uticaj na Anelove odluke”, napisala je ona.

Nadanje za budućnost

Marijana je dodala da je uvijek podržavala Anela u njegovim odlukama i da je bila ponosna na njegovu igru za reprezentaciju. “Nadam se da će se vratiti jer zna koliko voli svoju zemlju”, zaključila je.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -