Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHVelika Kladuša spremna za promjene i nove projekte

Velika Kladuša spremna za promjene i nove projekte

Nova energija za Veliku Kladušu

Sabahudin Koštić, nosilac liste za Općinsko vijeće, naglašava da je došlo vrijeme za promjene u Velikoj Kladuši. Kako ističe, ova općina više ne smije biti središte skandala i problema.

Vrijeme za preuzimanje inicijative

“Predugo smo taoci loše atmosfere koju kreiraju jedni te isti ljudi. Vrijeme je da se riješimo tereta prošlosti”, rekao je Koštić. Njegova vizija je da Velika Kladuša postane središte velikih i pozitivnih projekata.

Podrška od ključnih lidera

Predsjednik Narodnog evropskog saveza BiH, Nermin Ogrešević, također je pružio podršku kandidatima iz Velike Kladuše. On ističe značaj rukovođenja kako bi se iskoristili potencijali ove općine.

Vjerovanje u budućnost

“Snažna Velika Kladuša uz jake susjede vodi do jake Krajine”, kazao je Ogrešević. Ovaj pristup mogla bi značiti veću zastupljenost Krajine na višim nivoima vlasti.

Adis Džanić kao novi lider

Adis Džanić, kandidat NES-a za načelnika, dijeli iskustva i želje svojih sugrađana za promjenama. Osuđuje nastavak trenutnog stanja, naglašavajući potrebu za revizijom političkih struktura.

Fokus na buduće generacije

“Lokalni političari koji su nas vodili svih ovih godina istekli su”, poručuje Džanić. On se zalaže za bolju, uređeniju i napredniju Veliku Kladušu za naredne generacije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -