Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHProblemi Semira Efendića i zanimljivosti iz dvobroja "Dnevnog avaza"

Problemi Semira Efendića i zanimljivosti iz dvobroja “Dnevnog avaza”

Finansijski izazovi za Semira Efendića

U najnovijem dvobroju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u Bosni i Hercegovini, fokus stavljen na izazove s kojima se suočava Semir Efendić. Trenutno, stranci za BiH blokirano je 30 računa, što komplicira finansiranje njegove kampanje.

Blokirani računi i njihove posljedice

Prema informacijama iz Centralne banke, 28 računa stranke Efendića blokirano je u “UniCredit banci”, uz dodatni blokiran račun u Srebrenici. Ovi potezi postavili su pitanja o mogućnostima daljnjeg finansiranja aktivnosti.

Statistika o blokiranima računima u BiH

Ažurirani podaci Centralne banke biH otkrivaju da su krajem avgusta u našoj zemlji bila blokirana čak 105.052 računa. Ova brojka ilustrira ozbiljnost trenutne finansijske situacije.

Ostale vijesti iz dvobroja

Osim ovog važnog izvještaja, dvobroj donosi i brojne druge zanimljivosti. Američki ambasador u BiH, Majkl Marfi, osnažio je podršku zemlji, nazvavši je čvrstom kao stijena. Pored toga, objavljen je identitet osumnjičenog pedofila iz Mostara.

Fudbalski meč i poruke iz reprezentacije

Fudbalska reprezentacija BiH večeras će se suprotstaviti Nizozemskoj. Edin Džeko i Sergej Barbarez poslali su važne poruke uoči utakmice, dok su se pojavili novi problemi u timu, uključujući odlazak Ahmedhodžića iz kampu.

Dvobroj “Dnevnog avaza” takođe sadrži poseban prilog “Panorama”, koji nudi ekskluzivne i zanimljive sadržaje. Izdanje možete pratiti i na digitalnoj platformi na ovom linku: avaz.pressreader.com.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -