Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHSunčano Vrijeme Uz Mogućnost Kiše Krajem Nedjelje

Sunčano Vrijeme Uz Mogućnost Kiše Krajem Nedjelje

Prognoza za Danas

Danas nas očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima, po kotlinama Bosne i uz riječne tokove, mogu se javiti magla ili niska naoblaka.

Meteorološke Mogućnosti

Poslije podne, rijetki lokalni pljuskovi mogu se javiti u centralnim i istočnim dijelovima Bosne. Vjetar će biti slab do umjeren, s jugozapadnim pravcem u Hercegovini i zapadnim područjima, dok će u ostatku zemlje duvati sjeverni i sjeverozapadni vjetar.

Temperaturne Skale

Jutarnja temperatura zraka kretat će se između 16 i 22 stepena, dok će na jugu doseći do 24 stepena. Dnevne temperature varirat će od 27 do 33 stepena, ovisno o lokaciji.

Vremenska Prognoza za Nedjelju

U nedjelju, 8. septembra, očekuje se sunčano vrijeme sa postepenim naoblačenjem do kraja dana. U večernjim satima, vjerojatna je kiša u zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne, a tokom noći, kiša će zahvatiti cijelu zemlju.

Temperatura i Vjetar

Vjetar će biti slab do umjeren, sa jugozapadnim smjerom. Jutarnje temperature će se kretati od 15 do 21 stepen, dok će na jugu doseći do 24 stepena. Dnevne temperature bi trebale biti od 28 do 34 stepena.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -