Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHNarod i Pravda predstavio program za Lokalne izbore: Slogan "Bolje" u fokusu

Narod i Pravda predstavio program za Lokalne izbore: Slogan “Bolje” u fokusu

Predstavljanje kandidata u Bihaću

Na nedavno održanom skupu u Bihaću, stranka Narod i Pravda (NiP) predstavila je svoj program za predstojeće Lokalne izbore. Ovaj događaj pratila je poruka “Bolje”, koja odražava ciljeve i aspiracije stranke.

Obraćanje Kemala Hrnjića

Kemal Hrnjić, predsjednik gradske organizacije NiP-a Bihać, otvorio je skup i pozvao prisutne da zajedno teže boljim uslovima za život. “Neka bude bolje za naš grad Bihać i našu domovinu Bosnu i Hercegovinu”, istakao je Hrnjić u svom obraćanju.

Kandidati za načelnike i gradonačelnike

Tokom događaja predstavljeni su i kandidati NiP-a za različite lokalne pozicije. Među njima su Amar Dovadžija (Ilijaš), Tarik Šečić (Travnik), te Enes Kazić (Hadžići). Narod i Pravda također podržava kandidate iz partnerskih stranaka, kao što su Ramiz Huremagić (Cazin) i Bora Horvat (Velika Kladuša).

Poruke kandidata o boljim uslovima života

Adnan Bjelić, trenutni gradonačelnik Srebrenika, naglasio je važnost transparentnosti i jednakih šansi za sve građane. Azhar Sejarić, kandidat za načelnika Ključa, odlučio je napustiti trenutne pozicije kako bi se posvetio lokalnoj zajednici.

Ovaj događaj predstavlja početak kampanje NiP-a, koja ima za cilj unapređenje lokalnih sredina kroz aktivno uključivanje građana i jačanje zajednica.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -