Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHRaznolikost vozila i nekretnina na tržištu: Pregled aktualnih ponuda

Raznolikost vozila i nekretnina na tržištu: Pregled aktualnih ponuda

Aktuelna ponuda vozila

Na tržištu vozila trenutno je dostupna razna ponuda automobila. Prodaja uključuje modele poput Volvo V50 D5 iz 2008. godine po cijeni od 11.600 KM. Golf 2 je također dostupan i registriran do maja 2024. godine. Tu su i Opel Zafira, 2006. godina, i octavia 1,9 TDI Elegance iz 2010./2011. po cijeni od 15.800 KM.

Osim automobila, na prodaju je i nov romobil Ninebot, sa dometom od 65 km, uz povoljne karakteristike, dok je ponudom dodatno obogaćen i izuzetni Renault Clio iz 2014. godine. Tel. za kontakt i detalje je dostupan uz svaku ponudu.

Ponuda nekretnina

Pored vozila, tržište nudi i brojne nekretnine za iznajmljivanje i prodaju. Stanovi su različitih kvadratura i cijena, pa su tako jednosobni stanovi u centru grada dostupni od 350 KM. Izdaju se i apartmani u Neumu, koji su blizu plaže.

Za one koji žele kupovati nekretnine, nudi se široki spektar stanova, kuća i zemljišta. Primamljive ponude uključuju dvosobne stanove u Sarajevu, kao i atraktivne lokacije za gradnju na Ilidži.

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ili iznajmljivanje, svakako se javite na navedene brojeve telefona jer ponuda je raznolika i prilagođena potrebama svih klijenata.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -