Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHStabilizacija i unapređenje rada federalne vlasti u fokusu sastanka

Stabilizacija i unapređenje rada federalne vlasti u fokusu sastanka

Održan sastanak federalne vlasti

Na nedavnom sastanku federalne vlasti, razgovaralo se o unapređenju funkcioniranja Vlade. Premijer Nikšić istakao je važnost dogovorene saradnje i kompromise među članovima. Naglasio je da jedinstvo unutar Vlade predstavlja temelj njenog funkcioniranja.

Zadovoljstvo radom Vlade

Premijer Nikšić je izrazio zadovoljstvo načinom rada Vlade. “Iako neke odluke duže traju, svjesni smo potrebe za očuvanjem povjerenja među članovima,” kazao je Nikšić. Ovaj pristup doprinosi održavanju jedinstva, što je ključ za efikasno upravljanje.

Projektna agenda i ključne odluke

Tokom sastanka, razgovarali su o važnim projektima koji su na čeku. “Odluke se ne mogu donositi na ovakvim sastancima. Sve što dogovorimo mora proći kroz Vladu i Parlament,” naglasio je Nikšić. Među ključnim pitanjima su fiskalna reforma i primjena Zakona o suzbijanju korupcije.

Reakcija iz Naše stranke

Iz redova Naše stranke, Mioković je poručio da dogovori između Nikšića i Čovića neće biti brzo usvojeni. “Dok sam ja ovdje, ovo neće ići na dnevni red,” dodao je Mioković.

Diskusija o reformama i unapređenju usluge građanima ostaje prioritet federalne vlasti. Očekujemo da će se u narednim periodima fokusirati na ključne projekte i donošenje važnih odluka za budućnost.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -