Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHPlanirani prekidi u snabdijevanju vodom zbog radova u Sarajevu

Planirani prekidi u snabdijevanju vodom zbog radova u Sarajevu

Ulice pogođene radovima

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, očekuju se radovi na popravkama i intervencijama. Ovi radovi mogu uzrokovati prekide snabdijevanja vodom u više ulica u Sarajevu.

Spisak ulica s prekidima

Prekid u snabdijevanju vodom može nastati u ulicama: Maršala Tita, Sarači, Hamdije Kreševljakovića, Gornja Jošanica, Menjak, Hajrudina Šabanije, Želimira Vidovića Kelija, Porodice Hasagić, Ugorsko, Safeta Zajke, Brezanska, Porodice Prašović, Luja Pastera, Voje Dimitrijevića, Kunovska, Briješće brdo, Balibegovica, Terzibašina, Igman-Malo polje i Bjelašnica-Babin dol.

Rekonstrukcija vodovodne mreže

U sklopu projekta rekonstrukcije vodovodne mreže, koji se finansira iz druge tranše EBRD kredita, planirani su radovi u ulici Višnjik. Ovi radovi također mogu dovesti do prekida u vodosnabdijevanju.

Očekivana normalizacija

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo nakon završetka radova, koji bi trebali biti okončani u poslijepodnevnim satima.

Informacije za građane

Za sve dodatne informacije, građani se mogu obratiti dispečerskom centru Vodovoda i Kanalizacije na brojeve telefona: 033 210 707 i 033 220 435.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -