Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHNesreća porodična suza: Porodica Suljić iz Sarajeva ostala bez dvoje djece

Nesreća porodična suza: Porodica Suljić iz Sarajeva ostala bez dvoje djece

Tuga porodice Suljić

Porodica Suljić iz sarajevskog naselja Osjek suočava se s nevjerojatnom tugom, ostavši bez dvoje djece u kratkom vremenskom razdoblju. Kćerka Lejla (19) i sin Amar (29) preminuli su uslijed tragičnih okolnosti koje su duboko pogodile njihovu majku Fatimu.

Tragedija i gubitak

Amar, koji je preminuo 17. augusta, trebao je proslaviti svadbu. Umjesto veselja, porodica je organizovala dženazu. Prema svjedočenju prijatelja, Amar je bio potresen smrću svoje sestre Lejle, koja je nastradala 3. jula 2022. godine na pješačkom prijelazu. Vozač Haris Frelih, za čiju je nesavjesnost odgovorna smrt Lejle, još uvijek je na slobodi, što dodatno pogoršava tugu porodice.

Amarova borba sa stresom

Fatima, nevjerovatno snažna majka, ispričala je o Amarovim problemima sa zdravljem. Prema informacijama iz bolnice, Amar je preminuo od upale gušterače, koja je prema njihovim riječima bila posljedica stresa. Njegove borbe sa tugom su počele ubrzo nakon Lejlinog gubitka.

U iščekivanju pravde

Nažalost, suđenje vozaču koji je oduzeo život Lejli još uvijek je u fazi odlaganja. Fatima izražava bol zbog nepravde, jer vozač koji je ubio njenu kćerku slobodno živi. Njena poruka je jasna: „Pravda za moju djecu je sve što želim.“ U trenucima tuge, Fatima se nada da će njen Amar i Lejla konačno pronaći mir.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -