Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHMonstruozno ubistvo u Sarajevu: Duran uhapšen nakon brutalnog napada

Monstruozno ubistvo u Sarajevu: Duran uhapšen nakon brutalnog napada

U Sarajevu se nedavno dogodilo strašno ubistvo koje je šokiralo javnost. Mirza Duran, osumnjičeni za ubistvo, boravio je kod prijatelja koji je prvi komšija ubijene žene, Sahačić.

Detalji ubistva

Kako izvještavaju izvori bliski istrazi, Duran je ubijstvo izvršio koristeći dva noža. Na tijelu žrtve pronađen je veći broj ubodnih rana, što svjedoči o brutalnosti napada. Duran i Sahačić su se, navodno, prije ubistva zajedno drogirali.

Ročište za pritvor

Tužilaštvo je iznijelo detalje o ovom monstruoznom djelu. Istražitelji su utvrdili da osumnjičeni nije poznavao žrtvu, što dodatno šokira javnost.

Povezanost s drugim ubistvom

Društvenim mrežama kruže fotografije koje prikazuju Durana kako se družio sa Harisom Frelihim. Frelih je poznat po ubistvu Lejle Suljić 2022. godine na pješačkom prijelazu na Ilidži. Lejla je bila u komi tri mjeseca prije nego što je preminula.

Ovaj slučaj ukazuje na porast nasilja u zajednici i potrebu za snažnijim mjerama sigurnosti. Istraga se nastavlja, a javnost s nestrpljenjem očekuje nove informacije o ovoj zločinačkoj aktivnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -