Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinAuto IndustrijaSarajevo Film Festival: Električna flota za ekološku inicijativu

Sarajevo Film Festival: Električna flota za ekološku inicijativu

Tradicionalna saradnja radi smanjenja onečišćenja

Tokom ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala, održava se tradicionalna saradnja koja podržava ekološku inicijativu grada Sarajeva. Cilj je smanjiti nivo onečišćenja vazduha i buke. Ova inicijativa postaje sve važnija u nastojanju da se očuva životna sredina.

Volkswagen ID. modeli na festivalu

U okviru festivala, zastupljeni su popularni električni automobili, modeli Volkswagen ID.3 i ID.4. Ovi automobili, slični nekadašnjim modelima kao što su “Buba” i Golf, imaju potencijal da postanu lideri među potrošačima.

Izjava brend menadžera Volkswagena

Dino Bratović, brend menadžer marke Volkswagen, istakao je: “E-mobilnost je cool i uzbudljiva. Ovi modeli su smišljeni za smanjenje emisije štetnih gasova i buke”.

Održivost i ekološka odgovornost

Saradnja između Sarajevo Film Festivala i Volkswagen-a ne doprinosi samo festivalu, već i promoviše ekološki odgovoran način života. Volkswagen nastavlja da postavlja standarde u industriji sa inovativnim rješenjima za održivu mobilnost.

Fokus na budućnost bez emisija

Kompanija Porsche BH, zajedno sa Sarajevo Film Festivalom, nastavlja oblikovati budućnost bez emisija. Cilj je očuvanje životne sredine za buduće generacije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -