Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHDodik odlikovao Nenada Nedića Ordenom časti sa srebrnim zracima

Dodik odlikovao Nenada Nedića Ordenom časti sa srebrnim zracima

Odlikovanje za posvećenost i hrabrost

Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, odlikovao je Nenada Nedića, komandanta Helikopterske jedinice MUP-a Srbije, Ordenom časti sa srebrnim zracima. Ovakvo priznanje dodijeljeno je za izvanredne napore i hrabrost tokom borbe s vatrenim stihijama.

Izražena zahvalnost za saradnju

Dodik je čestitao svim pripadnicima Helikopterskog servisa RS-a i Helikopterske jedinice MUP-a Srbije. On se zahvalio na njihovom trudu i profesionalnosti tokom teških operacija. “Vaša posvećenost učinila je da šteta od požara bude manja”, kazao je Dodik.

Saradnja i prijateljski odnosi

Predsjednik je istakao značaj saradnje između Helikopterske jedinice MUP-a Srbije i Vazduhoplovnog servisa RS-a. “Vaša podrška je ključna ne samo u ovoj situaciji, već i u svim drugim dešavanjima”, dodao je.

Pohvala za hrabrost i ljudskost

Dodik je naglasio da su članovi Helikopterske jedinice spremni da žrtvuju svoje živote za dobrobit drugih. “Vaša odlučnost pomaže u obezbjeđivanju sigurnosti i očuvanju ljudskih života”, izjavio je.

Zahvalnost Srbiji za pomoć

Na kraju, Dodik je izrazio zahvalnost Srbiji za pruženu podršku i prioritet koji je dala Republici Srpskoj. Ova saradnja doprinosi jačanju prijateljskih odnosa i zajedničkoj borbi protiv prirodnih katastrofa.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -