Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHTragedija u Sanskom Mostu: Ubijeni direktor i profesorica

Tragedija u Sanskom Mostu: Ubijeni direktor i profesorica

Ubistvo u Srednjoškolskom centru

U jutarnjim satima, Srednjoškolski centar u Sanskom Mostu postao je poprište stravične tragedije. Mehemed Vukalić izvršio je ubistvo direktora Nijaza Halilovića, profesorice engleskog jezika Gordane Midžan i školske sekretarice Nisvete Kljunić.

Izjave svjedoka

Selim Kamber, jedan od uposlenika ugostiteljskog objekta u blizini škole, opisao je događaj. “Jutros smo čuli zvukove iz škole, mislili smo da se nešto dešava unutra. Policija je ubrzo stigla”, rekao je Kamber. On je dodao da je teško povjerovati da se ovako nešto desilo u njihovom gradu.

Reakcija zajednice

Uposlenici benzinske pumpe koje svakodnevno sreću žrtve također su u šoku. Izražavaju nevjericu nad onim što se dogodilo. “Teško je zamisliti da se ovako nešto dešava u našem gradu”, istaknuli su.

Policijska istraga

Policija je završila uviđaj u školi do 16 sati. Tijela ubijenih preuzelo je pogrebno društvo, a očekuje se da će biti naložena njihova obdukcija. Tokom dana, policija je obavila pregled Opel vozila koje je bilo ograđeno trakom.

Pozadina incidenta

Ovaj nemili događaj ostavlja dubok trag u lokalnoj zajednici. Policija i specijalne jedinice nastavit će sa istragom kako bi utvrdili sve okolnosti ove tragedije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -