Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHMilorad Dodik najavljuje napredak Trebinja kroz masovni otkup zemljišta i izgradnju bolnice

Milorad Dodik najavljuje napredak Trebinja kroz masovni otkup zemljišta i izgradnju bolnice

Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, istakao je kako se u Trebinju iz godine u godinu primjećuje značajan napredak. Ova izjava uslijedila je na nedavnoj manifestaciji u Hramu Preobraženja Gospodnjeg, gdje je prisustvovao litiji ulicama grada.

Masovni otkup zemljišta za aerodrom

Dodik je najavio kako će za mjesec ili dva početi masovni otkup zemljišta za izgradnju aerodroma. Ova investicija predstavlja važan korak ka daljem razvoju grada. Uz to, predsjednik ističe potrebu za izgradnjom dodatnih infrastrukturnih objekata u Trebinju.

Novo moderno zdravstveno odjeljenje

U svojoj izjavi, Dodik se osvrnuo na izgradnju nove bolnice u Trebinju. Radovi na njenoj izgradnji teku planiranom dinamikom. Kada bude završena, bolnica će postati jedna od najmodernijih u regionu. Po završetku ovih radova, bit će završen stogodišnji posao razvoja zdravstvene infrastrukturne mreže.

Podrška lokalnoj zajednici

Predsjednik Dodik zahvalio je svima uključeni u projekt izgradnje bolnice, uključujući gradonačelnika Mirka Ćurića. Njegova podrška značajno doprinosi daljem razvoju Trebinja kao urbane sredine.

Dodik je pozvao sve zainteresovane da posjete Trebinje i uvjere se u njegov napredak. “Trebinje dobija novi lik, a svi su dobrodošli da vide napore koje ulažemo”, rekao je Dodik.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -