Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHEkskluzivni razgovor s Draganom Primorcem o predsjedničkim izborima u Hrvatskoj

Ekskluzivni razgovor s Draganom Primorcem o predsjedničkim izborima u Hrvatskoj

U dvobroju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u Bosni i Hercegovini, čitajte ekskluzivni intervju s Draganom Primorcem. Primorac će na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj konkurisati aktuelnom predsjedniku Zoranu Milanoviću.

Poruka o prijateljstvu između Hrvatske i BiH

Primorac je istakao da je Hrvatska prijatelj i saveznik Bosne i Hercegovine. “Suživot, mir i uvažavanje su jedini put za BiH”, kazao je Primorac. Ovaj razgovor donosi jedinstven uvid u njegov pristup budućim političkim izazovima.

Filozofija Sarajevo Film Festivala

U dvobroju “Dnevnog avaza” takođe je podignuta zavjesa za jednu od najvećih filmskih smotri u regionu – Sarajevo Film Festival. Ovaj događaj obilježava jubilarnu 30. godišnjicu postojanja, nudeći brojne filmske prikaze i gostovanja poznatih ličnosti.

Problemi sa prijevozom i radnom snagom

Čitatelji mogu saznati i o velikim problemima s kojima se suočavaju prijevoznici na granicama. Naime, UIOBiH nedostaje blizu 1.000 radnika, što dodatno otežava situaciju.

Bezbednosne teme i lokalne vijesti

Dvobroj donosi važne informacije o opasnostima majmunskih boginja, kao i nedavne događaje iz Bihaća gdje su uhapšene tri osobe. Policija je otkrila plantažu vrijednu tri miliona KM.

Ne propustite prilog “Panorama” koji sadrži niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja. Današnje printano izdanje možete čitati i na našoj digitalnoj platformi ovdje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -