Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHSarajevo Film Festival: Jubilejni 30. Festival donosi pravu festivalsku groznicu

Sarajevo Film Festival: Jubilejni 30. Festival donosi pravu festivalsku groznicu

Festivalska atmosfera na ulicama Sarajeva

Završila je prva večer jubilarnog 30. Sarajevo Film Festivala, a grad je preplavljen posjetiteljima. Prava festivalska groznica vladala je ulicama glavnog grada Bosne i Hercegovine. Brojni građani i turisti uživali su u jedinstvenoj atmosferi koju donosi ovaj renomirani festival.

Otvoreni festival filmom “Nakon ljeta”

Filmska manifestacija otvorena je filmom “Nakon ljeta” redatelja Danisa Tanovića. Ovaj film je samo jedan od mnogih koji će obogatiti festivalski program. Sarajevski kafići i klubovi bili su prepuni ljubitelja filma i zabave. Raspoloženje je bilo na visokom nivou, a festival je doveo raznoliku publiku.

Projekcije i zabava na više lokacija

Nakon filmskih projekcija, zabava se nastavila na nekoliko lokacija u gradu. Građani i gosti mogli su uživati u različitim događanjima. Atmosfera je bila živahna i energična, a Sarajevo je ponovo pokazalo svoju gostoljubivost.

Pogled iz zraka na prvu festivali noć

Za sve one koji nisu mogli prisustvovati, dostupni su sadržaji koji prikazuju prvu festivalsku noć iz zraka. Ova jedinstvena perspektiva pruža dodatni uvid u energiju i radost koja je zavladala gradom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -