Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHFaris pomaže roditeljima i prodaje domaće proizvode na Koševu

Faris pomaže roditeljima i prodaje domaće proizvode na Koševu

Faris, mladi poduzetnik iz Sarajeva, pomaže svojim roditeljima u proizvodnji voća i povrća. Svake subote, on postavlja improvizovani štand ispred stadiona na Koševu. Tamo prodaje razne domaće proizvode koje će oduševiti svakog kupca.

Prodaja domaćih proizvoda

Na Farisovom štandu, posjetioci mogu pronaći svježe voće i povrće. Njegova ponuda uključuje paradajz, krastavce, krompir, šljive, kukuruz, paprike i još mnogo toga. Faris se trudi da ponudi kvalitetne i svježe proizvode za sve ljubitelje zdravog življenja.

Aktivnosti na YouTubeu

Osim što prodaje proizvode, Faris vodi svoj YouTube kanal. Na ovom kanalu često objavljuje snimke pripreme robe za prodaju, kao i trenutke sa svog štanda. Njegovi prateoci mogu vidjeti kako izgleda jedan dan u njegovom životu.

Teške životne okolnosti

Farisova situacija nije lako. Njegova majka boluje od karcinoma, dok je otac srčani bolesnik. Iako se suočava s teškim trenutcima, Faris naglašava važnost pozitivnosti. U jednom od svojih videa poručuje da nastoji ostati pozitivan, bez obzira na okolnosti.

Ovaj mladić inspirira mnoge svojim trudom i posvećenjem. Njegova priča je dokaz da pozitivnost i radna etika mogu donijeti uspjeh.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -