Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHAutomobili i nekretnine: Aktuelna ponuda i potražnja u Sarajevu

Automobili i nekretnine: Aktuelna ponuda i potražnja u Sarajevu

U Sarajevu je u toku aktuelna prodaja različitih vrsta automobila i nekretnina. Brojne ponude privlače pažnju kupaca koji traže povoljne opcije na tržištu.

Automobili na prodaju

Neka od vozila koja se prodaju uključuju romobil Ninebot s dometom od 65 km, Golf 2 registriran do maja 2024. i Opel Zafira iz 2006. godine. Octavia 1.9 TDI iz 2010. godine nudi se po cijeni od 15.800 KM. Tu su i različiti modeli poput Renault Clio, Fiat Multipla i Opel Meriva, koja je tek registrovana.

Potražnja za vozilima

Kupci traže sve vrste vozila, uključujući udarene ili neregistrovane automobile. Također se traže Golfovi kombi i japanska vozila za rashod. Kontakt telefon za dodatne informacije je 062 141 803.

Nekretnine u Sarajevu

Uz automobile, dostupne su i razne nekretnine. Na primjer, apartmani i sobe za iznajmljivanje u Neumu i Sarajevu, s cijenama koje variraju, dok se jednosobni stanovi iznajmljuju po cijeni od 450 KM. U ponudi su i veći stanovi, čak i uz mogućnost zamjene.

Potražnja za nekretninama

Tržište nekretnina također bilježi potražnju. Potrebni su jednosobni stanovi u opštini Centar, a kontaktirati možete na broj 061 452 336. Različite lokacije nude mogućnosti za kupovinu ili iznajmljivanje, a kupci su sve više zainteresovani za stanove u blizini centra grada.

Sve ove opcije nude povoljne prilike za sve one koji žele nabaviti novi automobil ili nekretninu u glavnom gradu BiH.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -