Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHUbistvo u Baljkovicima: Sanel Muhamedbegović nastradao zbog svađe oko mobitela

Ubistvo u Baljkovicima: Sanel Muhamedbegović nastradao zbog svađe oko mobitela

Ubistvo u Sapni

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona naredilo je obdukciju tijela Sanela Muhamedbegovića (47), koji je izgubio život u nedjelju. Njegov poznanik Edis Aliji (33) osumnjičen je za ubistvo. Prema informacijama, Aliji je napao Muhamedbegovića najvjerovatnije zbog svađe koja je izbila nakon konzumacije alkohola.

Povrede i uzrok smrti

Obdukcija će utvrditi tačan uzrok smrti. Na tijelu Muhamedbegovića su pronađene teške povrede glave, uzrokovane tupim predmetom. Policija je zaprimila prijavu o bezvitalnom tijelu i brzo reagovala. Utvrđeno je da je ljekar mrtvozornik konstatovao smrt na licu mjesta u kući u Baljkovicima.

Motiv sukoba

Preliminarne istrage upućuju na to da je motiv sukoba bio mobitel. Edis Aliji optužio je Muhamedbegovića da mu je ukrao mobilni uređaj. Nakon verbalne svađe, došlo je do fizičkog napada. Aliji je, kako se navodi, više puta udario Muhamedbegovića štilom od sjekire.

Pomoć policije

Poreski službenici Policijske uprave Kalesija su brzo reagovali. Nakon izlaska na lice mjesta, potvrdili su da su ranije noćas Aliji i Muhamedbegović pili zajedno. Ovaj slučaj je još jedan u nizu tragičnih događaja koji se dešavaju pod uticajem alkohola.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -