Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHPožar kod Bileće: Mještani potrebni za gašenje vatre

Požar kod Bileće: Mještani potrebni za gašenje vatre

Teška borba s požarom

Požar koji gori u blizini Bileće pravi velike probleme jer se širi prema selu Podgorje. Na nepristupačnom području, rad vatrogasaca otežava teški teren. Šulović, portparol vatrogasnih jedinica, ističe da se požar čini da je pod kontrolom, ali opasnost od širenja i dalje postoji.

Pomoć helikoptera na pomolu

Ujutro se očekuje dolazak helikoptera koji će pomoći u gašenju požara. Ova podrška bi mogla predstavljati ključnu pomoć u suočavanju s vatrenom stihijom. Šulović je naglasio važnost dodatne pomoći u ovom kriznom trenutku.

Mještani Podgorja mogu pomoći

Šulović je apelovao na mještane Podgorja da se uključe u borbu protiv požara. Nažalost, njihova pomoć je danas izostala, što je dodatno otežalo situaciju. “Mještani bi značajno pomogli vatrogascima u gašenju. Zajedno možemo brže i efikasnije suzbiti ovu prijetnju,” rekao je Šulović.

Kontinuirani napori vatrogasaca

Bilećki vatrogasci ne prestaju s naporima i sutra će nastaviti borbu protiv vatre. U ovoj akciji pomažu im i pripadnici Civilne zaštite. Svi su nadasve hrabri. Njihov trud i borba zaokružuju zajednički cilj – zaštitu ljudi i imovine u regiji.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -