Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHRaznolika ponuda vozila i nekretnina u Sarajevu

Raznolika ponuda vozila i nekretnina u Sarajevu

U Sarajevu se trenutno može naći bogata ponuda vozila i nekretnina. Automobilska industrija bilježi porast prodaje i potražnje, dok je tržište nekretnina aktivno s raznovrsnim stanovima i kućama.

Aktuelni automobili na prodaju

Među ponuđenim automobilima su noviteti poput romobila Ninebot, koji ima domet do 65 km. Tu su i klasični automobili kao što su Golf 2 i Golf iz 1984. godine, te Opel Zafira iz 2006. godine. Cijene se kreću od dogovora do 15.800 KM za Octaviju TDI.

Nekretnine za iznajmljivanje

Na tržištu nekretnina, mnogi nude namještene sobe i stanove u centru Sarajeva. Cijene variraju, a neki stanovi su dostupni bez naknade kirije uz plaćanje režija. Navode se i apartmani u Neumu, dostupni za iznajmljivanje.

Potražnja za vozilima i nekretninama

Oni koji traže vozila mogu se obratiti na brojeve navedenih oglasa. Traži se sve od Golfova do japanskih automobila za rashod. Na tržištu nekretnina, potražnja se odnosi na jednosobne stanove u općini Centar.

S obzirom na aktuelne ponude, interes za kupovinu i iznajmljivanje u Sarajevu ne prestaje. Preporučuje se kontaktiranje oglašivača za daljnje informacije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -