Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHLjetno Sunce U BiH: Očekujte Visoke Temperature

Ljetno Sunce U BiH: Očekujte Visoke Temperature

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje sunčano vrijeme. Moguće su male do umjerene oblačnosti tokom dana. Vjetar će biti slab, a u Hercegovini jugozapadni, dok će u Bosni puhati sjeveroistočni vjetar.

Jutarnje Temperature Zraka

Jutarnja temperatura zraka varirat će od 15 do 21 stepen. Na jugu će se temperature penjati do 26 stepeni. Dnevne temperature kretaće se od 26 do 32 stepena, a na jugu se očekuje čak 38 stepeni.

Vremenska Prognoza za Ponedjeljak

U ponedjeljak, sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost bit će prisutno širom zemlje. Vjetar će i dalje biti slab, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura bit će između 16 i 22 stepena, dok će na jugu dostići 26 stepeni.

Srijeda Donosi Sunčano Vreme

U utorak, očekuje se nastavak sunčanog vremena, uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnje temperature zraka kretat će se od 16 do 22 stepena, sa južnim dijelovima koji će imati temperature do 27 stepeni.

U srijedu, sunce će i dalje sjati, a oblačnost će biti minimalna. Vjetar će biti slab i promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka bit će od 17 do 23 stepena, a dnevna od 27 do 33 stepena, s maksimalnom temperaturom na jugu od 37 stepeni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -