Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHNestanak 16-godišnje djevojčice u Zenici: Potraga u toku

Nestanak 16-godišnje djevojčice u Zenici: Potraga u toku

U jutarnjim satima danas, na društvenim mrežama je objavljena zabrinjavajuća vijest o nestanku 16-godišnje djevojčice iz Zenice. Njena majka, Aldijana Džanić, putem Facebooka je podijelila tragičnu informaciju da je njena kćerka nestala sinoć oko 20 sati.

Opis nestale djevojčice

Prema riječima majke, djevojčica je vitka, visoka 165 cm, sa dugom smeđom kosom i pjegicama. U trenutku nestanka nosila je smeđu majicu sa kratkim rukavima i sivo-crne biciklističke hlače. Mobilni telefon djevojčice je ugašen, zbog čega porodica ne može ostvariti nikakav kontakt.

Potvrda policije

Glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, Aldina Alić, potvrdila je prijavu o nestanku. Ona je izjavila da je porodica prijavila udaljavanje od kuće djevojčice S. E. Policija je odmah pokrenula akciju pronalaska.

Poziv na pomoć

Ukoliko neko prepozna nestalu djevojčicu, porodica i policija mole vas da obavijestite majku Aldijanu Džanić ili obližnju policijsku stanicu. Pomozite u potrazi za S. E. i podijelite ovaj apel kako bi se djevojčica što prije pronašla.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -