Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHUdruženje 'Dajte nam šansu' obilježilo Međunarodni dan prijateljstva

Udruženje ‘Dajte nam šansu’ obilježilo Međunarodni dan prijateljstva

Udruženje ‘Dajte nam šansu’ održalo je proslavu povodom Međunarodnog dana prijateljstva 30. jula. Ova manifestacija okupila je brojne prijatelje, porodicu i zvanice u veseloj atmosferi. Među prisutnima su bili premijer Kantona Sarajevo Nihad Uk te ministri iz Vlade KS.

Podrška razvoju djece s poteškoćama

Direktorica Udruženja, Ines Kavalec, izrazila je zadovoljstvo na odličnom odazivu svojih prijatelja i članova vlade. Oni aktivno podržavaju rad Udruženja i njegovu misiju. Kavalec je naglasila važnost suradnje sa privatnim sektorom, medijima i nevladinim organizacijama.

Ambasadorica Udruženja

Na ovom događaju, Elvedina Muzaferija, najbolja bh. skijašica, postala je ambasadorica Udruženja. Ona je istaknula da je podrška jedna drugoj ključna, bez obzira na razlike. Ovaj gest dodatno osnažuje misiju Udruženja.

Premijerove poruke podrške

Premijer Nihad Uk je izrazio zahvalnost uposlenicima Udruženja. On je istakao važnost posjeta Servisnom centru ‘Dajte nam šansu’. Uk je dodao da će prijateljstvo i podrška Vlade i dalje biti prioritet.

Međunarodni dan prijateljstva doveo je mnoge članove zajednice zajedno. Organizirane su šetnje centrom Sarajeva, a događaj je doprinio jačanju veza među ljudima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -