Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHDodik poželio sreću fudbalerima Borca pred važan meč

Dodik poželio sreću fudbalerima Borca pred važan meč

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je primio članove Fudbalskog kluba Borac Banja Luka u svom kabinetu. Ova posjeta dolazi pred važan meč kvalifikacija za Ligu prvaka, koji se igra sutra navečer.

Dodik podržava fudbalski klub Borac

Dodik je čestitao aktuelnim prvacima Bosne i Hercegovine i poželio im sreću. On je istaknuo važnost igre koju prikazuje Borac, navodeći da će vlast u budućnosti investirati u izgradnju novog fudbalskog stadiona u Banjoj Luci.

Rasprodate karte za revanš protiv PAOK-a

Predsjednik je izrazio zadovoljstvo što su sve karte za predstojeći revanš s Grcima rasprodate. “To me raduje. Meč ću pratiti s tribina i želim vam svu sreću i uspjeh,” poručio je Dodik.

Fudbalski klub Borac predstavlja viziju uspjeha

Kapiten Borca Srđan Grahovac uručio je Dodiku klubsku dres, čime su dodatno potvrdili dobru atmosferu u timu. Predsjednik kluba Stojan Malbašić istakao je da je rukovodstvo u saradnji s Veljkom Zeljkovićem postavilo visoke ciljeve za ovaj klub.

Prošlosedmični poraz i motivacija za revanš

Fudbaleri Borca su prošle sedmice u Grčkoj pretrpjeli poraz od PAOK-a sa 3:2. Međutim, revanš se igra sutra od 21 sat u Banjoj Luci, a svi ulazi su već rasprodati.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -