Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHDodik poželio sreću fudbalerima Borca pred važan meč Lige prvaka

Dodik poželio sreću fudbalerima Borca pred važan meč Lige prvaka

Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, danas je ugostio fudbalere i članove uprave Fudbalskog kluba Borac Banja Luka. Ova posjeta se održala uoči važnog meča kvalifikacija za Ligu prvaka, koji se igra sutra.

Podrška predsjednika Borcu

Dodik je čestitao aktuelnom prvaku Bosne i Hercegovine na dosadašnjim uspjesima i poželio im sreću u predstojećem susretu. On je istaknuo da je igra Borca zaslužila posebnu pažnju vlasti koja planira izgradnju novog fudbalskog stadiona u Banjoj Luci.

Sold-out meč u Banjoj Luci

Predsjednik je bio posebno oduševljen informacijom da su sve karte za sutrašnji revans sa PAOK-om u Banjoj Luci rasprodate. “Meč ću pratiti sa tribina i želim vam svu sreću i uspjeh”, poručio je Dodik igračima.

Vizija rukovodstva FK Borac

Stojan Malbašić, predsjednik FK Borac, također je istakao važnost podrške Vlade Republike Srpske. Njihova vizija, u saradnji sa Veljkom Zeljkovićem, stvara fundament za budućnost kluba u prestižnoj evropskoj ligi.

Fudbaleri Borca do sada su imali izazovne trenutke. U prošloj utakmici protiv PAOK-a, poraženi su rezultatom 3:2. S obzirom na podršku predsjednika i pun stadion, ekipa će imati dodatni motiv za sutrašnji revanš.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -