Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHSIPA Radi Punom Parom, Uvijek U Središtu Događanja

SIPA Radi Punom Parom, Uvijek U Središtu Događanja

U današnjem izdanju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u Bosni i Hercegovini, istaknuto je da SIPA nastavlja sa radom, unatoč spekulacijama.

Direktor SIPA- e Demantira Glasinama

Darko Ćulum, direktor Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), izjavio je za “Avaz” da agencija radi punom parom. Nedavne tvrdnje o obezglavljenosti SIPA-e, zbog njegovog isteka mandata i neizvjesne situacije zamjenika Zorana Galića, su netačne.

Kompletan Izvještaj o Skokovima sa Starog Mosta

U današnjem broju, čitatelji mogu pronaći i izvještaj o 458. skoku sa Starog mosta u Mostaru. Vedad Dedić izveo je najbolju lastu, čime je dodatno popularizirao ovaj spektakl.

Afera Tendera u Tuzli

Tužilaštvo i Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona rade na aferi vezanoj za tender za nabavku aparata za zračenje na UKC Tuzla. Više od godinu dana čekanja na rješenje uzburkalo je javnost i izazvalo sumnje o regularnosti procedura.

Sporazumi sa Srbijom i Hrvatskom

Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova BiH, prezentirao je sporazume sa Srbijom i Hrvatskom iz 2011. godine. Osvrnuo se na ono što naziva “isporučenim suverenitetom”.

Optužnica protiv Andree Kajganić

Optužnica protiv Andree Kajganić i njenog ljubavnika potvrđena je, naročito u kontekstu ubistva Saše Kulišića. Detalji ovog slučaja donosi dodatna napetost u medijima.

U jeku ljetne sezone, omiljena TV lica uživaju u godišnjim odmorima, a čitatelji mogu saznati gdje se odmara najpoznatije bh. voditeljice.

Za više informacija, današnje printano izdanje možete pronaći i na digitalnoj platformi ovdje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -