Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetVance u snažnom govoru podržao Trumpa na konvenciji

Vance u snažnom govoru podržao Trumpa na konvenciji

Na trećoj noći Republikanske nacionalne konvencije, J.D. Vance je održao govor u kojem nije štedio pohvale za kandidata za predsjednika Donalda Trumpa. Vance je istaknuo da je Trump posljednja nada za obnavljanje Amerike.

Vance je govorio o podjeli između američke vladajuće klase i ostalih građana. Istaknuo je kako je Washington godinama pisao čekove za svoje privilegije, dok su zajednice poput njegove trpjele. Od Iraka do Afganistana, od svjetske financijske krize do Velike recesije, građani su bili žrtve tih podjela.

Prema Vanceu, Donald J. Trump je donio promjenu. On predstavlja nadu da se obnovi Amerika. Vance je naglasio da je njegova jedina i najvažnija poruka – Trumpa treba ponovno izabrati za predsjednika.

“Dat ću sve što imam da služim ovoj zemlji i učinim je mjestom gdje će svaki san biti moguće ostvariti”, istaknuo je Vance.

Nakon toga, Vance je uputio niz kritika prema Joeu Bidenu. Odrastao u Middletownu, gradu u kojem ljudi govore što misle, Vance je prozvao Bidena zbog podrške lošem trgovinskom sporazumu s Meksikom koji je ugrozio američke poslove. Također, kritizirao je Bidena zbog njegove uloge u katastrofalnoj invaziji na Irak, koja je rezultirala gubicima američkih vojnika.

Vanceov govor je oduševio publiku na konvenciji, a Trumpu je dao dodatnu podršku u utrci za predsjednika.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -