Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzJoe Manganiello tvrdi da razlog razvoda nije istinit

Joe Manganiello tvrdi da razlog razvoda nije istinit

Glumac Joe Manganiello, poznat po ulozi u popularnoj seriji “True Blood”, odlučio je javno progovoriti o razlogu svog razvoda sa suprugom, glumicom Sofijom Vergarom. Naime, on tvrdi da razlog koji je Sofia ispričala javnosti “jednostavno nije istinit”.

Sofija Vergara je početkom ove godine u intervjuu za španjolski El País otkrila da je razlog razvoda bio što je Joe bio mlađi od nje i želio je imati djecu, što ona nije željela. “Osjećam da to ne bi bilo fer prema bebi. To više nije za mene”, izjavila je glumica.

Međutim, Joe tvrdi da je pravi razlog razvoda bio taj što su se udaljili jedno od drugog. “Pokušali smo osnovati porodicu prvih godinu i pol. Već u prvom mjesecu veze imali smo veliki razgovor u kojem sam joj rekao da ću ja razumjeti ako je gotova s djecom”, objasnio je Joe u intervjuu za Men's Journal.

Glumac ističe da je obećao Sofiji da nikada neće otići ako ona ne uspije s djecom i da je držao to obećanje. “Prikazuje me kao da sam imao neku vrstu krize srednjih godina i da sam se nakon devet godina okrenuo i postavio ultimatum da učini nešto nezdravo za svoje tijelo”, poručio je Joe.

Ova izjava Joea Manganiella izazvala je veliku pažnju javnosti koja je bila upoznata s razlazom njihovog braka. Bez obzira na točan razlog razvoda, ova priča ponovno je aktualizirala temu razlika u godinama u ljubavnim vezama i različite stavove o proširenju obitelji.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -