Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportKosarkaIncident u Grčkoj: Zubac i Šarić u sukobu s lokalima

Incident u Grčkoj: Zubac i Šarić u sukobu s lokalima

Nedugo nakon završetka kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre, članovi hrvatske košarkaške reprezentacije, Ivica Zubac i Dario Šarić, našli su se u sukobu s nekoliko pijanih lokalaca u Grčkoj. Incident se desio u jednom lokalnom baru u Atini, a pojedinosti su procurile na društvenim mrežama.

Prema objavama, Zubac, Šarić i “još neki hrvatski košarkaši” su se sukobili s pijanim lokalima. Fotografija Zubca sa krvavim koljenom izazvala je šok među navijačima, dok su izbacivači uspjeli spriječiti daljnju eskalaciju sukoba.

Nažalost, videozapisi tog događaja su uklonjeni, ali su se ponovno pojavili na američkom TMZ Sportsu. Snimci pokazuju naguravanje i izgred, te se vidi kako je Šarić završio na podu dok ga jedan napadač guši sa leđa.

Sekretar Hrvatskog košarkaškog saveza, Josip Vranković, izjavio je za Index.hr da je prvi put čuo o ovom incidentu te da ne može dati komentar dok se ne informiše o detaljima.

Ovaj događaj dolazi nakon što je hrvatska reprezentacija izgubila u finalu kvalifikacijskog turnira od domaćina Grčke, što je značilo da neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Parizu.

Iako je riječ o incidentu izvan terena, ovakvi događaji nanose reputacijsku štetu sportistima i nacionalnoj selekciji. Nadamo se da će se ovaj incident temeljito istražiti i da će se adekvatne mjere preduzeti kako bi se osigurala sigurnost sportista u budućnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -