Utorak, 16 Jula, 2024
HomeShowbizzPODIJELILA FOTOGRAFIJU KOJA SVJEDOČI O NJIHOVOJ LJUBAVI: Par proslavio 13 godina braka

PODIJELILA FOTOGRAFIJU KOJA SVJEDOČI O NJIHOVOJ LJUBAVI: Par proslavio 13 godina braka

Jedan bračni par nedavno je obilježio 13 godina braka, što su odlučili podijeliti sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Na Instagram profilu, supruga je objavila njihovu zajedničku fotografiju iz 2012. godine kada su slavili svoju prvu godišnjicu.

“Niko nije vjerovao da možemo dočekati prvu godišnjicu, a evo dočekasmo i 13-tu”, napisala je uz fotografiju koja je izmamila brojne komplimente i čestitke od strane pratilaca.

Ova objava nije bila iznenađenje za mnoge, s obzirom da se par javno izjašnjava o svojoj ljubavi i sreći. Još 2011. godine, nakon vjenčanja, supruga je dala intervju za Red Carpet i istakla da neće biti varana zbog svojih kvaliteta kao žene.

“Lijepa sam, bit ću dobra majka, komunikativna, sposobna i što je najvažnije – dobra u krevetu da zadržim svog muškarca. Iako sam se udala u bijeloj vjenčanici, ja nisam nevina niti bih željela biti nevina. Ja sam žena koja uživa u seksu, Tarik je čovjek koji izrazito voli seks i mislim da treba raditi na tome za stabilnu vezu i brak”, navodi supruga u intervjuu.

Jedna od ključnih stvari koju je supruga istakla jeste da za nju nije bilo važno da njen izabranik bude imućan. Izjava je izazvala pažnju javnosti jer se često smatra da je novac ključan faktor za srećan brak. Međutim, ovaj par je pokazao da je ljubav i međusobno razumijevanje ono što čini temelj uspješne bračne veze.

Fotografija koju su podijelili iz 2012. godine svjedoči o njihovoj ljubavi koja traje već dugi niz godina. Njihova otvorenost i iskrenost prema jedno drugome su ono što čini ovaj par posebnim.

Ova inspirativna priča o ljubavi i sreći pokazuje da su prava vrijednost u braku duboke emocije i poštovanje između partnera, bez obzira na godine zajedničkog života. Ona je pravi primjer da sreća ne leži uvijek u materijalnim stvarima, već u unutrašnjem zadovoljstvu i slobodi da budemo ono što jesmo.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -