Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHKarić kandidatkinja za načelnicu općine Novo Sarajevo: Neistine o kupovini stana

Karić kandidatkinja za načelnicu općine Novo Sarajevo: Neistine o kupovini stana

Mirsada Karić je zvanično predložena kao kandidatkinja za načelnicu općine Novo Sarajevo od strane Trojke koju čine Naša stranka, Narod i pravda i SDP. Ona je istakla da ne zna da li će trenutni načelnik Hasan Tanović biti kandidat na izborima.

Karić je podijelila da je rođena na Grbavici, ali da se preselila u općinu Centar nakon udaje. Ipak, Općina Novo Sarajevo ostaje dio njenog identiteta: “Općina Novo Sarajevo je općina kojoj pripadam, koju poznajem i osjećam je dijelom svoga identiteta. Nisam živjela u Općini Novo Sarajevo tri i po ili četiri godine nakon udaje”, kazala je Karić.

Komentarišući tekst o kupovini stana u Općini Centar, Karić je odbacila navode o osveti te istakla da je stan plaćen 300.000 KM, a ne 230.000 KM kako je navedeno u tekstu. Također, naglasila je da stan još nije opremljen te da nema informacije o vremenu preseljenja i opremanja stana.

Karić je istakla da je stan kupljen prije mjesec i po, te da je sama zgrada rekonstruisana 2023. godine. Tada nije znala da se stan prodaje, niti je imala informacija o tome.

Ove nedavne vijesti o Karićevoj kandidaturi za načelnicu općine Novo Sarajevo i njenom navodnom raskošnom stanu u Općini Centar izazvale su mnogo komentara i rasprava u javnosti. Izbori za načelnika će svakako pokazati hoće li Karić dobiti povjerenje građana i postati nova načelnica općine.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -