Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzErmin Handžić, brat pobjednika „Zvezda Granda“, uplovio u bračnu luku

Ermin Handžić, brat pobjednika „Zvezda Granda“, uplovio u bračnu luku

[NASLOV]Ermin Handžić, brat pobjednika „Zvezda Granda“, uplovio u bračnu luku[/NASLOV]

Ermin Handžić, brat pobjednika popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Nermina Handžića, danas je rekao sudbonosno “da” svojoj dugogodišnjoj partnerici. Gala svadba održana je u Tešnju, uz prisustvo čitave porodice i brojnih poznatih zvanica.

Na spektakularnoj svadbi, koja je protekla u veselom raspoloženju, posebno su se istakli poznati par Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške, koji su i čestitali mladencima. Uprkos svojim brojnim obavezama, Viki je pronašla vremena da prisustvuje ovom posebnom događaju i poželi mladencima sreću.

Nermin se također oglasio na društvenim mrežama, čestitavši bratu na vjenčanju uz šaljivu poruku koja je nasmijala sve njegove pratioce. S ponosom je istaknuo kako je njegov brat konačno kapitulirao pred ljubavlju i poželio im dug i sretan brak.

Ermin i Nermin Handžić su postali popularni u regiji nakon Nerminove pobjede u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Njihova muzička karijera se sve više razvija, a sada je ljubav pobijedila i donijela još jedan razlog za slavlje u njihovoj obitelji.

Svi prisutni na svadbi mogli su osjetiti sreću i uzbuđenje mladenaca, dok su se mnogi divili ljepoti i eleganciji ceremonije. Ovaj događaj definitivno će ostati urezan u sjećanju svih prisutnih.

Iskrene čestitke Erminu Handžiću i njegovoj supruzi na ovom velikom koraku u njihovom životu. Želimo im obilje ljubavi i sreće u njihovom zajedničkom putovanju.

[POST]
[TAGOVI]Ermin Handžić, Zvezde Granda, svadba, Tešanj, Viki Miljković[/TAGOVI]

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -